wah! best!

Followers

Jom klik

Monday, October 13, 2014

Cerita rumah | laman saya

Salam. Hari ini teringin update blog. Lagi2 ada pertandigan laman dengan susunatursioca. Kira ada rezeki...dapatlah hadiah. Hehehe sesiapa yang berminat boleh join gak. Sehingga Oktober k... dan samping itu saya suka juga untuk bertukar tukar pandangan dan idea... lagi- lagi DIY.
Laman ni saya dan chiq dina yang buat. Kami buat sendiri je. Takde upah orang. Jadi korang kena anggap dari sudut amatur je ek.

Pokok bunga semua adalah diambil dari rumah mak saya. Yang beli hanya rumput dan pokok herba. Ada 3 bahagian yang kami buat. Di hadapan terdapat 2 bahagian iaitu rumput dan pokok hiasan.  Di bahagian belakang pula dikhaskan dengan tanaman herba dan sayur- sayuran seperti daun pandan, pokok daun kari, lengkuas, dan serai.
Jadi korang tengok la hasil dekorasi husband and wife ek

12 comments:

Fizah said...

bagus berbudi pada tanah...dpt makan hasilnya nnti insyaaAllah :)

eddy ipoh said...

Amin

nikamz88 said...

baguih mardy,,lg GB syggg..sklh byk lg xtanam..hihi

eddy ipoh said...

Boleh nik... Aku dah bg pokok dah... Ada tanam kt bangunan pendidikan khas

bai zura said...

sonoknye... area rumah ade banyak tanah terlebih boleh bercucuk tanam...jimat duit beli sayur


feel free visit my blog http://warneewarnii.blogspot.com/

eddy ipoh said...

Alhamdulillah .... Mmg plan nk cari jenis mcm ni

Putri Homestay said...

sejuk tangan ..sejuk mata...perut terisi..berbudi pada tanah,akan dapat hasilnya

eddy ipoh said...

Amin

Didie Kamila said...

seronoknya rumah ada laman..bole tanam mcm2..

Didie Kamila said...

seronoknya rumah ada laman..bole tanam macam2..

Fizah said...

TAHNIAH kerana memenangi cabaran di susunatursioca!! Nanti emelkan maklumat yang diperlukan {nama, alamat dan nombor telefon} ke yuzai_angah@yahoo.com untuk pengeposan hadiah ok. :)

http://susunatursioca.blogspot.com/2014/11/pengumuman-pemenang-cabaran-bulan-sep.html

eddy ipoh said...

Alhamdulillah ... Rezeki Amin

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...