wah! best!

Followers

Jom klik

Thursday, February 26, 2015

Berbudi pada tanah

Dah lama tak update blog. Asyik update frog vle je. Tak penah2 abis kalau bab ict ni. Harap dapat mengawal dua bilik khas dengan baik.
Kali ini nak update pasal kebun yang sekangkang kera. Jagung dah abis dituai tetapi hasil tak memberangsangkan..kacang botol plak lebat.. belum berbuah... yang lain dah nampak sihat... lagi2 pokok mata kucing.
Yang tak disangka pokok cili.. rupa2 dah kuar hasil.. walaupun dalam pasu kecil. Pokok markisa pun dah nampak nak naik...Harap lepas ni  boleh aktif balik main kebun2...

2 comments:

Nurizzah Majif Biz said...

best nya pokok markisa dah mula naik.
iza baru nak semai benihnya ni.

http://darwisydarwisyah.blogspot.com/2015/06/biji-benih-buah-markisa-passion-fruit.html

eddy ipoh said...

Alhamdulillah tapi tak tahu nk letak kt mana. Rumahnya tak buat lagi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...