wah! best!

Followers

Jom klik

Tuesday, October 27, 2015

Cermin Persona dah ada bintang

Assalamualaikum

Hari ini nak cerita pasal cermin kereta yang dah ada pingat bintang. Diterima dari jalan raya Ulu Kuang , masa itu jalan sedang diturap dan masih lagi belum kering. Masa itu wife yang bawa. Ingatkan ikut belakang lori....namun belakang kereta dan jalan turap pun boleh kena.

Keesokkannya, (kena Hari Jumaat petang) kami cadang nak repiar dengan klinik cermin. Pergi ke Jalan Kuala, dan ada kedai yang repair cermin. Mak ai kalau tak silap nak minta RM120.00 ... Bajet bawah RM100... jadi kami pergi tempat lain. Area situ ada dua kedai. Kami pergi satu sahaja.... yang kedua mahu lebih kurang sama.

Kami pergi ke Jalan Medan Gopeng. Kat situ pun ada lagi satu kedai... kedainya sekali dengan kedai kereta 2nd. Bila tanya harga RM80. Done terus buat dan hasilnya amat puas hati! Kalau korang tengok biasa2, takkan perasan lubang kecil cermin itu.

Yang best cermin kereta berkilat macam baru. Dia bagi tips suruh lap tiap-tiap hari. Mula-mula je rajin lepas itu... takde masa... hahahahaha

1 comment:

cik hani said...

Nasib baik xteruk sgt..kalau tak, melayang byk duit

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...